Mat & dryck

I köket finns hotellets hjärta och hos oss på Quality Hotel Dalecarlia klappar det hårt och friskt för den goda maten, komponerad av lokala råvaror som omsorgsfullt blandas med nytänkande och tradition.

Lefflers salong

 

Hitta ditt favoritvin

 

Uteservering

 

Bra råvaror

 

Bar Leffler

 

Fantastisk utsikt

 

Smaka på Dalarna

Råvaror från trakten används så ofta som möjligt och menyn anpassas efter säsong. För en komplett gourmetupplevelse har vår sommelier rekommenderat passande drycker till våra rätter. Vill du välja själv, finns en gedigen dryckeslista som alltid innehåller spännande nyheter med hög kvalitet.

Meny & dryckeslista

Bar Leffler

Bar Leffler och vår salong är en naturlig mötesplats där gästerna samlas efter en god middag. Slå dig ner i en fåtölj vid brasan, njut av skön musik, allt från jazz till pop, och något gott att dricka till. Bar Leffler serverar fräscha drinkar, vin, öl och avrundande avec, samt goda alkoholfria alternativ. Därtill serverar vi även lättare maträtter. Dagligen visar baren aktuella sporthändelser och ofta har vi också livemusiker som underhåller, för aktuell information vänligen kontakta q.dalecarlia@choice.se.

Frukost

En god start på dagen är viktigt för oss alla, därför har vi satsat på en riklig frukost. Hos oss hittar du även ett basutbud av kravmärkta och lokalproducerade produkter. Valmöjligheterna på frukostbuffén är stora och det är något vi har fått mycket beröm för under åren.

Öppettider

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Frukost

Måndag-fredag kl. 06.30-09.30
Lördag-söndag kl. 07.00-10.00

À la carte

Måndag-lördag kl. 18.00-21.30
Söndag kl. 18.00-21.30

Dagens husman

Måndag-torsdag kl. 16.00-22.00

Bar Leffler

Måndag-torsdag: 14.00-23.00
Fredag-lördag: 14.00-01.00
Söndag kl. 14.00-22.00

Boka bord

För att vara säker på er plats i vår restaurang ber vi er att tidsreservera samt boka ert bord i förväg. Ring: 0247-89 100 eller skicka e-post: q.dalecarlia@choice.se

Är ni ett sällskap på mer än 8 personer ber vi er att även reservera er meny i förväg.