Á la carte

 

Lefflers salong

 

 

 

Vinbaren

 

Meny

Vår meny är levande och ändras över tid, därför reserverar vi oss för ändringar.
För våra minsta gäster erbjuder vi fredag och lördag en barnbuffé, samt mindre portioner av vår a la carte.


 A LA CARTE


Meny from 27/11 – 2/1

Förrätter

Jordärtskockssoppa med ragu på sidfläsk och morot serveras med osttoast

Rökt regnbågslax med friterade juliennegrönsaker och pannacotta smaksatt med pepparrot

Tartar på älg med gransirap och bakad äggula med vitlökskräm och krossat friterat tunnbröd

 

Varmrätter

Helstekt oxfilé med kantarellsås och råstekt timjan-och vitlökspotatis

Stekt röding med örttäcke serveras med löjromssås och dillslungad småpotatis

Kryddiga kikärtsbiffar med tomatragu och pommes chateau på sötpotais

 

Dessert

Chokladmousse med saffranskokta äpplen och en kula av husets sorbet

Semifreddo smaksatt med granatäpple  och vaniljvodka serveras med chokladsås

Ostar från Sverige serveras med marmelad och knäckebröd

 

Ladda ner vår meny som pfd:

Meny Vinter 2017