Dalecarlia-kurbits

Inspirerande möten

Möte och konferens i Tällberg

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. Hos oss på Dalecarlia Hotel & Spa finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i olika storlekar.

Proffs på möten och konferens

Vi ordnar allt ifrån intima sittningar till konferenser för upp till 220 deltagare. Våra lokaler är flexibla och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst.
Hos oss får du som konferensgäst alltid tillgång till trådlöst nätverk och parkering utan kostnad. Vår matsal har plats för hela 280 personer och önskar ni en egen privat matsal kan ni hyra Lefflers Salong som har plats för 20 personer.

Arrangemang

En konferens består av en bra mix av arbete, teamwork, aktiviteter, gästvänlighet, service och en inspirerade omgivning som påverkar motivationen. Dessutom är det viktigt att allt runt omkring fungerar optimalt. Lokalen ska vara anpassad för gruppens storlek, tekniken måste fungera och övriga kringarrangemang ska löpa perfekt. Om ni väljer att mötas hos oss, oavsett om ni är 2 eller 700 personer, så garanterar vi att konferensen blir lyckad och minnesvärd. Många av våra företagskunder återkommer år efter år, vilket vi ser som det bästa betyg vi kan få.

Lokaler

Letar ni efter något utanför ramarna rekommenderar vi gärna ett annorlunda mötesrum, t ex i vårt spa eller varför inte hålla mötet utomhus vid Siljans strand? Vi har stor erfarenhet och bra referenser från tältkonferenser med upp till 700 deltagare. Hos oss finns fullt utrustade lokaler som alla är utrustade med trådlöst internet. Givetvis anpassar vi lokalerna efter era behov.

Aktivitetskonferens

När ni har er konferens på Dalecarlia är aktiviteter och upplevelser en naturlig del av dagen. Vi erbjuder aktiviteter som låter er njuta av omgivningarna och atmosfären men också aktiviteter som utmanar deltagarna, ett bra sätt att sätta guldkant på konferensen och få alla deltagare att roas och utvecklas tillsammans. Hos oss kan ni även ta del av föreläsningar inom hälsa, kost och träning.