Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team?

Här nedan ser ni de tjänsters som vi söker just nu. Hittar du inget som passar in på just dig? Då är du varmt välkommen att skicka in en generell ansökan till VD Ann-Louise Gustafsson ann-louise.gustafsson@choice.se

 


 

Kock med erfarenhet

Quality Hotel Dalecarlia/Dalecarlia SPA i vackra Tällberg i Dalarna söker erfaren kock som vill vara med och jobba i ett team som sätter matlagning och gästen i fokus. Du har stor passion för ditt yrke och människor.

Är du intresserad av att utvecklas och ta eget initiativ, då är vi rätt arbetsplats. Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp. Du värdesätter renlighet och noggrannhet och tycker om att jobba i högt tempo.

Känner du att detta stämmer in på dig, då är du rätt person för oss och vi vill gärna träffa dig. Tjänsten är en tillsvidare.

Kontaktpersoner

Ann-Louise Gustafsson VD
Telefon 0247-89100 | mobil 070-746 5457
Mail: Ann-louise.gustafsson@choice.se

 


 

 

Serveringspersonal under sommarperioden

Vi söker serveringspersonal under sommarperioden. Tillsvidareanställning kan erbjudas.
Vi söker personal som är har stort intresse för mat och dryck och som brinner för sitt yrke. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgift. Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär servering av a la carte och gruppmiddagar under lunch och middag. Men även bröllop och andra event. Barkunskap är meriterande.


Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och gillar att jobba i högt tempo. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp. Du har tidigare erfarenhet av mat och dryck och har inget emot att jobba kvällar och helger.
Den vi söker ska vara engagerad och erfaren och som gillar och är stolt över sitt jobb. Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb men främst kvällar och helger.

Krav: körkort och svenska i tal och skrift.
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.

 

Kontaktpersoner

Ann-Louise Gustafsson VD
Telefon 0247-89100 | mobil 070-746 5457
Mail: Ann-louise.gustafsson@choice.se