ICA-erbjudande 2 dygn

Vårt populära ICA-erbjudande gör Come back , gäller ankomst söndagar och avresa tisdagar 2017-11-16 >> 2018-01-31, begränsat antal rum per dag. Härlig utsikt, en rogivande miljö och riktigt god mat är ibland allt som behövs för en skön avkoppling och det finns att hitta i detta erbjudande.

2 nätter med del i dubbelrum med utsikt mot skog och mark, frukostbuffé, spaentré, aktivitetspass samt 3-rättersmiddag båda kvällarna.

I köket finner vi hotellets hjärta och här strävar vi hela tiden efter att utveckla nya spännande smakkombinationer, använder lokalproducerade råvaror och säsongsanpassar menyn för bästa kvalité.Vår avsikt att ge dig som gäst en helhetsupplevelse. Du väljer själv rätter från menyn eller går på köksmästarens val under kvällen. Vi rekommenderar passande drycker, både vin, öl och alkoholfria alternativ finns. Därtill finns en gedigen dryckeslista som är dynamisk och ändrar form hela tiden, för att få med spännande nyheter.Ni bor i våra bekväma Standardrum, eller väljer till Deluxerum med utsikt mot Siljan. Under er vistelse så har ni även fri entré till vårt spa.

I paketet ingår

  • Logi del i Standardrum
  • Tvårätters middag båda kvällarna
  • Spaentré under hela vistelsen
  • Frukost

Pris fr. 1 690 kr per person

Glöm ej att visa upp ert ICA kort vid incheckning!

Gäller ankomst söndagar och avresa tisdagar 2017-11-16 >> 2018-01-31

Boka

Boka paketet online eller hör gärna av dig om du har några frågor:

Fler paketerbjudanden