x

Dalecarlia-kurbits

Dans och spahelg 22-24 september 2023


Denna helg får du dansa, under ledning av Maria Lindh Isefält, och njuta av Spa och vackra Tällberg 

 

På Dalecarlia finns spa med jaccuzzi pool med fantastisk utsikt över sjön Siljan som helar och inspirerar, samtidigt som du får uppleva glädjen i att dansa simonson jazzdans, som finns i två nivåer ( grund för dig som inte dansat alls, lite eller för länge sen och fördjupning för dig som dansat några år)

På fredag börjar vi vid ankomst med fika (kaffe/te med smörgås. ) Du får sedan ledig tid för att installera dig i rummet och se dig omkring innan det är dags för simonsontekniken i två nivåer. Vi får sedan avnjuta en tre rätters middag på hotellet.

På lördagen avnjuter vi en härlig frukostbuffé och dansar sedan Simonsontekniken i två grupper.

Du får sedan tid att bada bastu, bada i den uppvärmda inomhuspoolen, bubbelpoolen,varma källor, ta spabehandlingar eller ta promenader i vackra Tällberg eller gå i hantverksbutik och fika/äta lunch. Tiden är din att göra det du önskar.

På eftermiddagen dansar vi igen, endast Simonsonteknikens tio minuters uppvärmning och sedan danskombinationen du lärt dig på förmiddagen.

På söndagen hinner vi också med en dansklass tillsammans innan lunchen som är vår avslutning.

 

PROGRAM

 

Fredag

15:00 Fika med smörgås

15:30-17:00 Dans Simonson i lugnt tempo

17:00-18:30 Dans Simonson fördjupning

19.15 Trerätters middag

Lördag

Frukost

09:30-11:00 Dans- Simonsontekniken i lugnt tempo

11:00-12:30 Dans simonsontekniken fördjupning

Fri tid för Spa, promenad, lunch, eller gå i hantverksbutiker.

16:00- 17:15 Simonsontekniken i lugnt tempo

17:15-18:30 Simonsontekniken fördjupning

19.15 Trerätters middag

Söndag

Frukost

10:00- 12:00 Simonsontekniken - Alla

12:30 Lunch

Dags att åka hem.

 

Pris från 4095:- per person med boende i ekonomi dubbelrum

I priset ingår de måltider och aktiviteter som står i programmet här ovan, även entré till vårt Spa och varsitt Spakit innehållande sparock och tofflor i en tygkasse som ni får ta med er hem sen.

 

 

Om Maria Lindh Isefält

Maria har dansat sedan hon var 2,5 år och har dansat sedan dess. Hon är utbildad dansare/musikalartist på Performing arts school i Göteborg och har efter det turnerat med Up with People under två år som danskapten då viljan att undervisa föddes. Maria tog sin examen i jazzdans och barndans på danshögskolan.

När hon mötte Lynn Simonson 1998 i Finland kände Maria att hon hittat hem i Simonsontekniken och med Lynn som mentor, så hon åkte till New York och utbildade sig till Simonsonlärare. Därefter har hon fortsatt utbilda sig på högskola och universitet, i hälsa, existentiella samtal, dans och mental träning, amning, spädbarnspsykologi, fysiologi, anatomi, introduktion i dansterapi, existentiell hälsa och är nu även utbildad församlingspedagog.

 

Förskottsbetalning.

Fri avbokning till och med 31/8, därefter utgår en avbokningsavgift om 1000 kr per person. Vi reserverar oss för att ställa in evenemanget om deltagarantalet understiger 6 personer.

 

 

 

 

Boka online