x

Dalecarlia-kurbits

Vasaloppspaket 2025

Det är många som under åren valt att stanna till hos oss i Tällberg innan och efter avklarat Vasalopp. Vi erbjuder tidig frukost samt en kolhydratrik uppladdningsmiddag. Slappna sedan av i vårt utbyggda och nyrenoverade spa, låt bubbelpoolen massera de trötta benen och slappna av i våra varma källor, i torr- eller ångbastun efter avklarat lopp, möjlighet till att boka massagebehandling rundas perfekt av med en god trerätters middag (uppgradering 270 kr per person) som belöning för genomfört lopp.

Bo hos oss och ladda upp inför loppen.

I paketet för 2025 ingår

 

Från 1.460 kr per person

 

Tillval ni kan förboka på er bokning:

 

Du kan förboka nummerlappshämtning för 200 kr/person. Meddela oss ert Vasa-ID nummer och förnamn & efternamn på alla personer i din bokning i god tid, senast den 20 januari, och du kan hämta nummerlappen hos oss vid incheckningen (denna information behöver vi även från er som redan förbokat nummerlappshämtning). Vi vill gärna att ni beställer nummerlappshämtning via mejl info@dalecarlia.se

 

 

Du kan förboka en busstransfer T/R till starten och återresa från målet i Mora (troligtvis med tåg) och sen transport direkt till hotellet, här nedan ser du vilka lopp och vilket pris som gäller:

Vasaloppet 30 - fredag 23 februari 600 kr/person
Öppet spår - söndag 25 februari och måndag 26 februari 800 kr/person per tillfälle
Vasaloppet 45 - tisdag 27 februari 600 kr/person
Vasaloppet - söndag 3 mars 800 kr/person

   

Uppge gärna starttid vid bokning 

 

Önskar du/ni få tidig frukost vill vi att ni meddelar oss detta i god tid i förväg så kan vi förbereda frukostpaket/Grab´n go åt dig.

 

All förbokning sker genom att kontakta oss via telefon 0247-89100 eller mejl info@dalecarlia.se

 

Med reservation för ändringar.

 

Boka online