x

Ansiktsbehandlingar

*Valbar behandling vid bokat spapaket

Klassisk Europeisk Ansiktsbehandling 50/80 min, pris 925/1295 kr
En personligt anpassad behandling för alla hudtillstånd som inleds med en grundlig rengöring och hudanalys och inkluderar peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande creme. Produkter från correcting skincare skyddar, förnyar och korrigerar en hud som utsätts för kyla, sol och vind. Avancerad, resultatinriktad hudvård med produkter som snabbt förbättrar huden.
Behandling kräver specialkompetens finns därför inte tillgängliga alla dagar.

*ANDA Vital ansiktskur 50 min, pris 925 kr
Ansiktskuren börjar med en rogivande nackmassage med Biansten. Sedan får du en rengörande ansiktsmassage, strukturerat vattenelixir, peelande Enzyme Serum-Masque, akupressur och ansiktsmassage som förstärks av den anrika Gua Sha-tekniken. De veganska och ekologiska ANDA-produkterna anpassas och blandas för just dina behov för att ge en spänstig, kraftfull och vacker hy.
Behandling kräver specialkompetens finns därför inte tillgängliga alla dagar.

*Ansiktskur Black 50min, pris 895 kr
Balanserande och vitaliserande ansiktskur med aktivt kol som verkar renande för huden samtidigt som den minimerar porer och ger lyster. Behandlingen innefattar rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutas med en skön nack- och dekolletagemassage samt skalpskrubb.
Behandling kräver specialkompetens finns därför inte tillgängliga alla dagar.

Papayabehandling för ansikte 20 min, pris 595 kr
Ansiktskur med rengöring, peeling, massage och mask med papaya som motverkar pormaskar och gör huden sammetslen. Avslutas med skön skalpskrubb och massage.

Ansiktskur 20 min, pris 595 kr
Uppfräschande ansiktskur för både kvinnor och män. Rengöring och därefter läggs en alggelmask som rengör och återfuktar huden. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage.

Hos oss på Dalecarlia arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter, massageterapeuter och hudterapeuter. Våra terapeuter är välutbildade och specialinriktade därför gör inte alla terapeuter alla behandlingar.

OBS! Helgfri måndag – torsdag 100 kr rabatt per behandling (gäller ej sport-/höst-/jullov)

Sideorders
Frans- & brynfärg & formning 40 min 625 kr
-i samband med klassisk ansiktsbeh. 400 kr
Endast frans- eller brynfärgning 20 min 350 kr
Endast formning av bryn 20 min 300 kr