x

Föreläsning med Anette Isberg

Bli Chauffören i ditt liv (text av Anette Isberg)

Tänk om det är så enkelt att vi kan bestämma hur vi vill må?
Om jag blir medveten om hur mina tankar påverkar mig, så kan jag genom att förstå dem, hjälpa mig själv till ett bättre mående, få hållbar vardag och nå mina mål. Genom mina föreläsningar har jag i över tio år inspirerat och motiverat individer till att våga vara Chaufförer i sina egna liv. Värdefullt och fungerande oavsett bransch eller organisation.

Jag ger verktygen som ger modet att våga välja väg
Genom att förstå hur vår hjärna fungerar kan vi lättare styra vår vardag, finna balans och bli välmående på alla plan. I föreläsningen blandar jag händelser ur livet, lätt att känna igen med tips och konkreta verktyg som gör att individen kan börja styra sin vardag och påverka sitt mående och utveckling redan idag.

Om Anette Isberg
Är certifierad i kommunikologi och medarbetarskap, säljcoach och föreläsare som jobbar på uppdrag av både företag och privatpersoner.
Kundanpassade uppdrag utförda åt kommuner, banker, fackförbund, byggföretag, föreningar, redovisning och andra typer av tjänsteföretag.
Mitt arbetssätt präglas av passion för uppgiften, noggrannhet, diskretion och lyhördhet.

Effektiva föreläsningar, workshops och utbildningar

Föreläsning inklusive Workshop
Föreläsningen kombineras med workshop och pågår i 2,5-3 timmar och anpassas efter kundens specifika behov. Max 50 personer.
Er investering: 25 000 kr exkl. moms

Föreläsning
Föreläsningen pågår 1,5 timme då jag interagerar med deltagarna och svarar på frågor och reflektioner. valfritt antal deltagare.
Er investering: 17 000 kr exkl. moms

Bokning

Kontakta oss gärna för ytterligare information!

konferens@dalecarlia.se
0247-89143

Anette Isberg