x

Kroppsbehandlingar

Lime & Ginger Salt Glow med massage 50 min, pris 925 kr - Bas 
Den exotiska saltskrubben tar bort torr hud, ökar blodcirkulationen och lämnar huden silkeslen samtidigt som Nurishing Bodycream mjukgör och ger näring till huden. Huden får en fin lyster och behandlingen ger en känsla av ny energi. Avslutas med halvkropps spamassage.

Frangipani Salt Glow med ansiktskur 50/80 min, pris 925/1325 kr - Bas 
En härligt närande behandling med exotisk saltskrubb som tar bort torr hud, ökar blodcirkulationen och lämnar huden silkeslen samtidigt som Frangipani Bodycream mjukgör och ger näring till huden. Huden får en fin lyster och behandlingen ger en känsla av balans och lugn. Avslutas med Superfood ansiktskur. Vid 80 min ingår även halvkropps aromamassage med en väldoftande och närande kokosolja.

Topp till tå 80 min, pris 1325 kr - Bas 
En härlig helkroppsbehandling för dig som vill ha allt. Behandlingen inleds med en Quick Fix Fotkur. Den följs av en cirkulationsökande torrborstning av kroppen och därefter masseras hela kroppen in i en väldoftande oljeinpackning. Medan huden tar upp näringen från inpackningen ges en Superfood ansiktskur med dubbla ansiktsmasker.

Thousend Flower Detox 50/80 min, pris 945/1345 kr 
En kraftfullt detoxande kroppsinpackning som verkar uppiggande samtidigt som den återställer balansen och lämnar huden mjuk och silkeslen. Berikad med jord från det berömda området Somerset i England där träd, blommor och gräs frodas, vilket gör den fullmatad med näringsämnen. Inkluderar torrborstning, inpackning, Superfood ansiktskur och avslutande kroppsvård. Vid 80 min ingår halvkropps spamassage.

Cleopatra Behandling 50 min, 925 kr - Bas 
Denna härliga mjölkbadsinpackning med vit lera verkar lugnande och skyddande och lämnar huden mjuk och välnärd. Inkluderar även Superfood ansiktskur och avslutande kroppsvård.

Stimulerande kroppskur 20 min, pris 625 kr - Bas 
Stimulerande helkroppsbehandling som startar med torrborstning för att öka cirkulationen och förnya huden, avslutas med massageapplikation med en stimulerande olja som innehåller enbär och citron.

DUO behandling tillsammans för dig och en vän 80 min. Pris 1990 kr 
Frangipani Salt Glow med ansiktskur för två personer tillsammans. Terapeuten behandlar er växelvis och behandlingen inkluderar även fotbad, frukt och juice.

OBS! Helgfri måndag – torsdag 100 kr rabatt per ovan behandling (gäller ej sport-/påsk-/höst-/jullov)

Hos oss på Dalecarlia arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter, massageterapeuter och hudterapeuter. Våra terapeuter är välutbildade och specialinriktade därför gör inte alla terapeuter alla behandlingar.

Vaxning

Inför vaxbehandlingen: Håren måste vara mellan 0,5- 1 cm långa för ett bra vaxresultat. Huden får inte vara solbränd eller på annat sätt skadad/känslig. Huden måste vara fri från olja och bodylotion.

Efter vaxbehandlingen: 24 h efter din behandling får du inte sola, bada, basta, träna eller använda bodylotion.

Pris:

Vaxning underben 20 min 525 kr

Vaxning hela ben 50 min 825 kr