x

Kroppsbehandlingar fram till den 31/5-22

*Valbar behandling vid bokat spapaket

*Säsongens behandling 50/80 min, pris 895/1295 kr
Behandlingen startar med en saltskrubb innehållande eukalyptus som ökar blodcirkulationen och tar bort torr hud. Behandlingen fortsätter med halvkroppsmassage med aromaolja efter säsong. Huden får en fin lyster och behandlingen ger en känsla av balans och lugn samtidigt som den mjukgör och ger näring till huden.
Vid 80 min ingår även ansiktskur

*Anti Stresskur – med ingefära 50/80 min, pris 895/1295 kr
Vi startar med en härlig saltscrub med olja från eukaluptus. Fortsätter med en inpackning av väldoftande ekolgisk aromaolja som lugnar kropp och sinne. Därefter ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage när du kopplar av i inpackningen.
Vid 80 min ingår även halvkroppsmassage.

*Papayabehandling för sammetslen hy 50/80 min, pris 895/1295 kr
-Mjukgörande helkroppsbehandling, lämnar huden sammetslen
Frisk helkroppsbehandling med papaya enzymer som peelar huden sammetslen. En inpackning låter enzymerna verka, samtidigt som du får en ansiktskur med rengöring, peeling, massage och mask samt skalpmassage. Behandlingen avslutas med dusch samt applikation av mjukgörande lotion.
Vid 80 minuter ingår halvkroppsmassage med energigivande olja med citrus.

*Detoxkur – utrensande 50/80 min, pris 895/1295 kr
Kur med utrensande effekt som ger huden näring och lyster. Vi börjar med torrborstning, sedan packas du in i en inpackning med Spirulinaalg som innehåller mineraler och vitaminer. Därefter ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Avslutas med massageapplikation med återfuktande creme.
Vid 80 min ingår även en halvkroppsmassage.

Stimulerande kroppskur 20 min, pris 595 kr
Stimulerande helkroppsbehandling som startar med torrborstning för att öka cirkulationen och förnya huden, avslutas med massageapplikation med en stimulerande olja som innehåller enbär och fänkål.

DUO behandling tillsammans för dig och en vän 80 min. Pris 1890 kr
Vi startar med en härlig saltskrubb med olja från eukaluptus och fortsätter sedan med en inpackning av väldoftande ekologisk aromaolja som lugnar kropp och sinne. Därefter följer en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage när du kopplar av i inpackningen. I behandlingen ingår även fotbad.
(ej valbar i Spapaket men kan bokas mot uppgradering 100 kr)

OBS! Helgfri måndag – torsdag 100 kr rabatt per behandling(gäller ej sport-/höst-/jullov)

Vaxning
– Inför vaxbehandlingen:
Håren måste vara mellan 0,5- 1 cm långa för ett bra vaxresultat. Huden får inte vara solbränd eller på annat sätt skadad/känslig. Huden måste vara fri från olja och bodylotion.

– Efter vaxbehandlingen:
24 h efter din behandling får du inte sola, bada, basta, träna eller använda bodylotion.

Pris:
Vaxning underben 20 min 450 kr
Vaxning hela ben till och med troskanten 50 min 750 kr

Hos oss på Dalecarlia arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter, massageterapeuter och hudterapeuter. Våra terapeuter är välutbildade och specialinriktade därför gör inte alla terapeuter alla behandlingar.

Kroppsbehandlingar från den 1/6-22

Lime & Ginger Salt Glow med massage 50 min, pris 925 kr – Bas Den exotiska saltskrubben tar bort torr hud, ökar blodcirkulationen och lämnar huden silkeslen samtidigt som Nurishing Bodycream mjukgör och ger näring till huden. Huden får en fin lyster och behandlingen ger en känsla av ny energi. Avslutas med halvkropps spamassage.

Frangipani Salt Glow med ansiktskur 50/80 min, pris 925/1325 kr – Bas En härligt närande behandling med exotisk saltskrubb som tar bort torr hud, ökar blodcirkulationen och lämnar huden silkeslen samtidigt som Frangipani Bodycream mjukgör och ger näring till huden. Huden får en fin lyster och behandlingen ger en känsla av balans och lugn. Avslutas med Superfood ansiktskur. Vid 80 min ingår även halvkropps aromamassage med en väldoftande och närande kokosolja.

Topp till tå 80 min, pris 1325 kr – Bas En härlig helkroppsbehandling för dig som vill ha allt. Behandlingen inleds med en Quick Fix Fotkur. Den följs av en cirkulationsökande torrborstning av kroppen och därefter masseras hela kroppen in i en väldoftande oljeinpackning. Medan huden tar upp näringen från inpackningen ges en Superfood ansiktskur med dubbla ansiktsmasker.

Papayabehandling för sammetslen hy 50/80 min, pris 925/1325 kr – Bas Mjukgörande helkroppsbehandling med papaya enzymer som peelar och lämnar huden frisk och sammetslen. En inpackning låter enzymerna verka, samtidigt som du får en ansiktskur med rengöring, peeling, massage och mask samt skalpmassage. Behandlingen avslutas med dusch samt applikation av mjukgörande lotion. Vid 80 minuter ingår halvkropps spamassage med energigivande olja med citrus.

Thousend Flower Detox 50/80 min, pris 945/1345 kr En kraftfullt detoxande kroppsinpackning som verkar uppiggande samtidigt som den återställer balansen och lämnar huden mjuk och silkeslen. Berikad med jord från det berömda området Somerset i England där träd, blommor och gräs frodas, vilket gör den fullmatad med näringsämnen. Inkluderar torrborstning, inpackning, Superfood ansiktskur och avslutande kroppsvård. Vid 80 min ingår halvkropps spamassage.

Cleopatra Behandling 50 min, 925 kr – Bas Denna härliga mjölkbadsinpackning med vit lera verkar lugnande och skyddande och lämnar huden mjuk och välnärd. Inkluderar även Superfood ansiktskur och avslutande kroppsvård.

Stimulerande kroppskur 20 min, pris 625 kr – Bas Stimulerande helkroppsbehandling som startar med torrborstning för att öka cirkulationen och förnya huden, avslutas med massageapplikation med en stimulerande olja som innehåller enbär och citron.

DUO behandling tillsammans för dig och en vän 80 min. Pris 1990 kr Frangipani Salt Glow med ansiktskur för två personer tillsammans. Terapeuten behandlar er växelvis och behandlingen inkluderar även fotbad, frukt och juice.

OBS! Helgfri måndag – torsdag 100 kr rabatt per ovan behandling (gäller ej sport-/påsk-/höst-/jullov)

Hos oss på Dalecarlia arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter, massageterapeuter och hudterapeuter. Våra terapeuter är välutbildade och specialinriktade därför gör inte alla terapeuter alla behandlingar.

Vaxning

Inför vaxbehandlingen: Håren måste vara mellan 0,5- 1 cm långa för ett bra vaxresultat. Huden får inte vara solbränd eller på annat sätt skadad/känslig. Huden måste vara fri från olja och bodylotion.

Efter vaxbehandlingen: 24 h efter din behandling får du inte sola, bada, basta, träna eller använda bodylotion.

Pris:

Vaxning underben 20 min 525 kr

Vaxning hela ben 50 min 825 kr