x

Kroppsbehandlingar

*Valbar behandling vid bokat spapaket

*Anti Stresskur – med ingefära 50/80 min, pris 895/1295 kr
Vi startar med en härlig saltscrub med olja från eukaluptus. Fortsätter med en inpackning av väldoftande ekolgisk aromaolja som lugnar kropp och sinne. Därefter ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage när du kopplar av i inpackningen. *Vid 80 min ingår även halvkroppsmassage.

*Papayabehandling för sammetslen hy 50/80 min, pris 895/1295 kr
-Mjukgörande helkroppsbehandling, lämnar huden sammetslen
Frisk helkroppsbehandling med papaya enzymer som peelar huden sammetslen. En inpackning låter enzymerna verka, samtidigt som du får en ansiktskur med rengöring, peeling, massage och mask samt skalpmassage. Behandlingen avslutas med dusch samt applikation av mjukgörande lotion. Vid 80 minuter ingår halvkroppsmassage med energigivande olja med citrus.

*Detoxkur – utrensande 50/80 min, pris 895/1295 kr
Kur med utrensande effekt som ger huden näring och lyster. Vi börjar med torrborstning, sedan packas du in i en inpackning med Spirulinaalg som innehåller mineraler och vitaminer. Därefter ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Avslutas med massageapplikation med återfuktande creme. Vid 80 min ingår även en halvkroppsmassage.

Stimulerande kroppskur 20 min, pris 595 kr
Stimulerande helkroppsbehandling som startar med torrborstning för att öka cirkulationen och förnya huden, avslutas med massageapplikation med en stimulerande olja som innehåller enbär och fänkål.

DUO behandling tillsammans för dig och en vän 80 min. Pris 1890 kr
Vi startar med en härlig saltskrubb med olja från eukaluptus och fortsätter sedan med en inpackning av väldoftande ekologisk aromaolja som lugnar kropp och sinne. Därefter följer en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage när du kopplar av i inpackningen. I behandlingen ingår även fotbad.
(ej valbar i Spapaket men kan bokas mot uppgradering 100 kr)

 

OBS! Helgfri måndag – torsdag 100 kr rabatt per behandling(gäller ej sport-/höst-/jullov)

 

Vaxning
– Inför vaxbehandlingen:
Håren måste vara mellan 0,5- 1 cm långa för ett bra vaxresultat. Huden får inte vara solbränd eller på annat sätt skadad/känslig. Huden måste vara fri från olja och bodylotion.

– Efter vaxbehandlingen:
24 h efter din behandling får du inte sola, bada, basta, träna eller använda bodylotion.

Pris:
Vaxning underben 20 min 450 kr
Vaxning hela ben till och med troskanten 50 min 750 kr

Hos oss på Dalecarlia arbetar både kvinnliga och manliga spaterapeuter, massageterapeuter och hudterapeuter. Våra terapeuter är välutbildade och specialinriktade därför gör inte alla terapeuter alla behandlingar.