x

Dalecarlia-kurbits

Frukost

Vår frukostbuffé serveras;

Måndag – fredag 06.30 – 09.30
Lördag – Söndag 07.00 – 10.00

För att undvika för mycket gäster samtidigt i vår frukostmatsal , kommer ni att få boka er önskade frukosttid vid incheckning.
Under pandemin inför vi nu en sittningstid på max 30 minuter under frukosten, dvs du har som gäst hos oss 30 min på dig att äta din frukost detta för att vi skall få ökat flöde i restaurangen och plats för alla gäster med gällande avståndskrav.
Avsluta gärna din frukost med din kopp i våra rymliga salonger.

Önskar du frukostpåse – meddela receptionen vid incheckning, tack!

Högtryck under frukost! På helgerna, kl 08.45 – 09.30 är det mycket gäster i matsalen, anpassa gärna Er vistelse om ni har möjlighet för bästa trivsel.

Här finner ni en varierad buffé med kallskuret, lax, sill, grönsaker, färsk frukt, bröd, fil, yoghurt, flingor och müsli. På den varma buffén finner ni vår egna äggröra gjord på ekologiska ägg, mjölk och grädde, bacon, köttbullar och prinskorv. Ni kan även grädda er egen våffla. Önskar ni gröt går det bra att beställa. Gluten och laktosfria produkter finner också. Olika juicer, lös- och påste, bryggt kaffe och från vår kaffemaskin kan du bl.a njuta av Capuccino, Espresso, Caffe Latte och varm choklad.
Funderar ni över något kontakta frukostpersonalen.

”Best Breakfast” är Best Westerns kvalitetsverktyg för att du som gäst ska få en varierad och bra frukost både för din hälsa och för miljön. Våra ekologiska produkter är uppmärkta på buffén.

”Meet the locals” gör det lättare för dig som gäst att se våra lokala leverantörer och egna produkter.

Bor du inte på hotellet men vill njuta av vår härliga frukostbuffé bokar du med restaurangen på 0247-893 72 eller restaurang@dalecarlia.se 
Pris 150 kr per person.