x

Sagt om Dalecarlia

Zinzino – 85 personer

Tusen tack för en jättetrevlig helg! 😃 Tack för det jättefina rummet! Uppskattar att bo så fint!
Middagen var fantastisk! Alla rätterna var otroligt goda och vi är så nöjda! 😃Det var första gången jag åt struts och det var såå gott! Även de som åt
vegetariskt vid vårt bord var väldigt nöjda!
Så detta gör vi om till sommaren! Då kör vi grillbuffén som också var otroligt bra sist vi åt den!
Hälsningar Camilla på Zinzino
Konferens januari 2018, 85 personer


Skalpellen – 40 personer

Tack för en välorganiserad konferens. Jag är övertygad om att alla var väldigt nöjda med miljön, boendet, Spa-avdelningen, konferenslokalen men inte minst maten! Föreläsningarna och föreläsarna var också mycket uppskattade. Föreläsarna blev också väldigt glada för sina ”personliga” dalahästar som de fick som present. Sammanfattningsvis kan man säga att allt blev väldigt lyckat, t.o.m vädret!
Ett stort tack och ha det bra! 😊

/Peter Lindholm
Konferens mars 2017, 40personer


Smith & Nephew AB – 20 personer

Det är 4:de året som jag anordnar konferens hos er. Deltagarna vill inte flytta till något annat. Anneli Oscarsson är suverän , alltid pos men övrig personal gör också ett toppenbra jobb😀

/Anna Adamasson
Dagkonferens mars 2017, 20 personer


Studiefrämjandet – 140 personer

«Jag tycker att hela stämningen – och alla medarbetare – gav känslan av ”inga problem, det fixar vi”. Inget var besvärligt, många leenden och maten god! Särskilt Anneli, konferensansvarig, var suveränt hjälpsam och spred ett proffsigt lugn omkring sig.

/Thomas Östlund
Samordnare för Studiefrämjandets konferens i maj 2015, 140 personer


TRR Trygghetsrådet – 230 personer

«Jag vill tacka för två fantastiska dagar i Tällberg.Vi har fått en enormt fin respons från våra kollegor i hela landet. Ert samarbetet och kunniga personal ledde till en sådan framgång för TRRs kick-off och 40-års jubileum. Anneli har varit en stor tillgång i samarbetet, som ledde till en sådan framgång för Stefan och mig i vårt arbete med TRRs kick-off och 40-års jubileum. Stort, stort tack!

/Marit Lärka
VD-sekreterare och bokare av TRR:s 40-årsjubileum
September 2014, 230 personer


SEB – 25 personer

«Tack för en mycket bra konferens med härliga aktiviteter och goda middagar. Vi och våra gäster från andra län var mycket imponerade av Ert hotell och er Spa anläggning och givetvis över hela Tällberg. Några kommer även tillbaka privat!

/Helene Karlsson
Bokare och deltagare SEBs konferens i Juni 2014, 25 personer.