Jobba hos oss

Bli en del av vårt framgångsrika team

Här nedan ser ni de tjänsters som vi söker just nu. Hittar du inget som passar in på just dig? Då är du varmt välkommen att skicka in en generell ansökan till VD Ann-Louise Gustafsson ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se

Sommarpersonal till städ, frukost, spa och restaurangen.

Vi söker nu sommarpersonal till städ, frukost, spa och restaurangen. Tillsammans med vårt team ska ni jobba för att alla gäster får en härlig och minnesvärd vistelse. Det är därför viktigt att den som söker har en sprudlande och glad attityd. Du sprider glädje och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Du ska trivas att jobba självständigt men även i grupp. Du ska vara flexibel och trivs i en miljö där det händer mycket. Du är duktig på att organisera och prioritera samt ser till teamets bästa. Alla uppgifter är lika viktiga. Städ; lokal och rumsstädning. Frukost; påfyllning, servering, avdukning och förberedelse. Spa; städning, kassa och barservering. Restaurang; lunch och a la carteservering.

Sök jobbet senast: 15 maj 2019
Anställningsform: Deltid (80%), Sommarjobb / feriejobb
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 10

Vid ansökan uppge vilken tjänst du söker.
Ansökan mailas till VD, Ann-Louise Gustafsson.
ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se

Frukostvärdinna

Vi söker en frukostvärdinna med ansvar, deltid. Vill du jobba i ett team som ständigt strävar efter förbättring, då är vi rätt för dig. Vi söker dig som vill vara en del av vårt glada team och som alltid sätter kunden i fokus. Du älskar att arbeta med människor och sätter alltid kunden i fokus. Du har känsla för detaljer och är kreativ. Du tycker om att göra det lilla extra för gästen och gillar att inspirera andra. Dina viktigaste egenskaper är att du är glad och positiv då du i regel är den första gästen möter på dagen. Ett leende och trevligt bemötande är en självklarhet. Du är noggrann, odningsam och har en drivkraft att vilja förändra och förbättra. Du tycker om att jobba i högt tempo och gillar att leda och fördela. I arbetsuppgifterna ingår tillsammans med teamet, förberedelser av frukost, servering, fylla på buffén under frukost. Ni ska ha koll så att allt är fräscht och snyggt. Att matsalen hålls ren och disk plockas bort från borden. Att alla följer de städrutiner som vi har. I arbetsuppgifterna ingår även konferensfika samt duka upp för lunch och efterarbete. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet frukostservering, caféarbete eller liknande. I tjänsten ingår tidiga morgnar samt varannan helg. Om du känner att detta passar in på dig så är du varmt välkommen att söka.

Skicka din ansöka till vår restaurangchef Petra Schwarzenberger; petra.schwarzenberger@dalecarlia.se

Vi söker en Biträdande Husfru, deltid

Arbetsuppgifter:

Som bitr. husfru blir du en nyckelperson som sätter gästerna och medarbetarna i fokus.

Tillsammans med husfrun ansvarar du för att högsta kvalitét- och servicenivå hålls på avdelningen och att gästerna alltid blir korrekt bemötta. Du är en van ledare och har minst 5 års erfarenhet av branschen. Vi lägger stor vikt till din personlighet och drivkraft att leda ett team till framgång. Du talar och skriver svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Ansvar

 • Att hålla en hög service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta på ett professionellt sätt.
 • Att hotellets samtliga rum och allmänna ytor hålls rena och underhålls enligt plan, samt att hotellet alltid upplevs som rent för varje gäst som besöker oss.
 • Att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra.
 • Att avdelningen i helhet levererar förväntad kvalitet.
 • Att löpande följa upp kundnöjdheten.
 • Att jobba kontinuerligt med utveckling och ständigt verka för ökad lönsamhet och att nå uppsatta prognoser och mål för avdelningen.
 • Ha yttersta personalansvar för avdelningen och schemaläggning.
 • Att tillsammans med husfrun leda och fördela det dagligt arbete.
 • Att relevanta checklistor, arbetsmetoder samt utrustning finns för att avdelningen kan utföra sina förväntade uppgifter.
 • Utbildning samt upplärning av personal på avdelningen.
 • Beställning och att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls.
 • Du jobbar i driften både med lokal- och rumsstädning.

Känner du att detta stämmer in på dig så är du välkommen med din ansökan senast 14 april.

Skicka din ansökan till: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se

Kontaktpersoner : VD, Ann-Louise Gustafsson

Mobilnummer: 070 746 5457

Varaktighet/Arbetstid Dag/ kväll /helg

Tillträde Enligt överenskommelse

Lön Enligt överenskommelse

Tel: 0247-89100

Restaurangchef/F&B Manager

Vår nuvarande restaurangchef går vidare i karriären efter 15 år och vi söker nu hennes ersättare. Den vi söker ska ha stort intresse för mat och dryck. Om du är utbildad sommelier är det meriterande.

Jobbet som restaurangchef innebär ett stort engagemang i hotellets framgång. Vi söker dig som är en naturlig ledare som trivs med att arbeta både i grupp samt självständigt och är van att utveckla verksamheten. Du ser stora möjligheter i att jobba med den kundmix som vi har. Det är allt från frukost, konferenslunch, a la carte, bröllop, stora event m.m.                                                                                   Du ser service och gästerna i ett självklart fokus och du brinner för att utveckla dina medarbetare. Du förstår att service och samarbete skapar ett mervärde för gästen samt även för oss.

I denna positionen har du ansvar för ett 20 antal medarbetare, frukost, disk, bar och restaurang. Du är en person som gillar ordning och reda samt har ett analytiskt och lyhört ledarskap där uppfyllelse av resultat är något som vi strävar efter tillsammans. Utöver detta så är det sedvanliga restaurangschefsuppgifter såsom ansvar för planering och strukturering av verksamheten. Schemaläggning, budget och du har ett resultatansvar för hotellets F&B del som utgör en stor del av hotellets omsättning. Utöver det så arbetar du i driften och leder genom ett närvarande ledarskap och ser hellre möjligheter än svårigheter, du bör vara stresstålig och har inget emot att arbeta både kvällar och helger.

Krav:

Tidigare erfarenhet som restaurangchef/bit. restaurangchef/hovmästare, minst 2 år.

Körkort och samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se

Kontaktpersoner : VD Ann-Louise Gustafsson

Tel: 0247-89145 eller 070-746 5457.

Adress: Dalecarlia Hotel & Spa, Tällgårdsgattu 21, 793 70 Tällberg.

Serveringspersonal

Har du viljan och förmågan att leverera en minnesvärd upplevelse för våra gäster? Är du intresserad av och kunnig inom mat och dryck? Då kanske du vill arbeta i just detta matsalsteam.

Vi är ett sammansvetsat team i olika åldrar som tillsammans delar vår kärlek till service och gästbemötande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter servering av a la carte och gruppmiddagar under lunch och middag. Men även bröllop och andra event. Barkunskap är meriterande.

Krav: körkort och svenska i tal och skrift.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till: Vd, ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se eller Restaurangchef, petra.schwarzenberger@dalecarlia.se

Mobilnummer: 070 746 5457 respektive 070 746 5455

Tillträde omgående

Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Sista ansökningsdag: pågående

Arbetsgivare Hotel Dalecarlia AB

Massör/spa terapeut/hudterapeut

Arbetstiderna är varierande både dagar, kvällar och helger.  

Vi står inför ett expansivt skede och kommer utveckla vår redan mycket populära spaavdelning ännu mer inom kort. Det är därför viktigt att du är en del i den utvecklingen och gillar utmaningar. Att kunden är i fokus är en självklarhet. Likaså att du tycker om ordning och reda, är strukturerad och lojal.

Om du känner att detta stämmer in på dig är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform: Timanställd, vardagar, kväll och helger

Tillträde och lön: enligt överenskommelse

 

Skicka din ansökan till: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se eller jenny.osth@dalecarlia.se

Ann-Louise Gustafsson, VD 070-746 5457

Jenny Östh, spachef 070-342 0200

Dalecarlia hotel & Spa/ Tällgårdsgattu 21 / 793 70 / Tällberg

Telefon växel 0247-89 100

Tillträde och lön enligt överenskommelse

Ansökan Sista ansökningsdag: 2018-10-30

Kontaktpersoner : Jenny Östh