Utmärkelser

Vi är så hedrade och glada över att ha fått ta emot dessa två utmärkelser. Stort, stort tack till alla er som lämnar så fina recensioner efter er vistelse!

2:a plats Quality Hotel of the Year 2015

Vi är mycket stolta över vår 2:a plats bland de 70-tal Quality Hotel
inom Nordic Choice Hotels.

Vid en gala i januari 2016 utsågs vi till årets näst bästa hotell där kund- och personalnöjdhet mäts tillsammans med resultat över året.

Särskilt stolta är vi givetvis över att vi har de nöjdaste gästerna bland alla Quality Hotel i Sverige!

Certificate of Excellence

TripAdvisors utmärkelse Certificate of Excellence. Utmärkelsen delas ut till verksamheter som regelbundet har fått utmärkta omdömen från resenärer på TripAdvisor. Stort tack!

Resenärer besöker TripAdvisor för att planera och boka den perfekta resan. Certificate of Excellence hyllar de boenden, sevärdheter och matställen som gör den perfekta resan möjlig.

Den prestigefyllda utmärkelsen Certificate of Excellence är nu inne på sitt femte år av att hylla företag som genomgående får fina omdömen från resenärer på TripAdvisor.

Marc Charron är VD för TripAdvisor for Business och han vet hur viktigt Certificate of Excellence är: ”Genom att lyfta fram verksamheter som fokuserar på att kontinuerligt leverera en utmärkt service till kunderna medverkar TripAdvisor inte bara till att höja kraven för bra service i hela världen. De lyfter också fram både stora och små verksamheter och ger dem möjligheten att stå ut i mängden.”