x

Dalecarlia-kurbits

Mat & dryck

Mat & dryck

I köket finns hotellets hjärta och hos oss på Dalecarlia Hotel & Spa klappar det hårt och friskt för den goda maten, komponerad av lokala råvaror som omsorgsfullt blandas med nytänkande och tradition.

Smaka på Dalarna

Råvaror från trakten används så ofta som möjligt och menyn anpassas efter säsong. För en komplett gourmetupplevelse har vår sommelier rekommenderat passande drycker till våra rätter. Vill du välja själv, finns en gedigen dryckeslista som alltid innehåller spännande nyheter med hög kvalitet.

Bar Leffler

Bar Leffler och vår salong är en naturlig mötesplats där gästerna samlas efter en god middag. Slå dig ner i en fåtölj vid brasan, njut av skön musik, allt från jazz till pop, och något gott att dricka till. Bar Leffler serverar fräscha drinkar, vin, öl och avrundande avec, samt goda alkoholfria alternativ. Därtill serverar vi även lättare maträtter. Dagligen visar baren aktuella sporthändelser och ofta har vi också livemusiker som underhåller, för aktuell information vänligen kontakta restaurang@dalecarlia.se

Frukost

En god start på dagen är viktigt för oss alla, därför har vi satsat på en riklig frukost. Hos oss hittar du även ett basutbud av kravmärkta och lokalproducerade produkter. Valmöjligheterna på frukostbuffén är stora och det är något vi har fått mycket beröm för under åren.

Öppettider