Dalecarlia-kurbits

Spa & relax

Spa i Tällberg

Här finns allt du behöver för välmående och avkoppling; oförglömliga behandlingar, avstressande bastu och pooler både inne och ute. Alltid med Siljansvyn som sällskap.

Spa & relax

Vår behandlingslista har uppdaterats med nya behandlingar med fokus på mindfulness och mycket mer. Läs om säsongens behandlingar redan nu och glöm inte att boka din behandling i god tid innan er vistelse hos oss.

Vi är ett familjehotell med fokus på lugn och ro, därför har vi barntider måndag – fredag 10.00 – 13.00 samt lördag – söndag 09.00 – 12.00. Därutöver gäller 12 års åldersgräns.

Spa från 1995

1995 invigdes vår spaavdelning, som ett av de första i Sverige. Idag är Hotel Dalecarlias spa mycket uppskattat och välbesökt. Här erbjuds bland annat proffsiga behandlingar, gym, pool, bubbelpool, gemensam bastu med utsikt mot Siljan samt en varm källa utomhus.

Spaavdelningen är vackert inhyst med trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten över Siljan. Bar med lättare tilltugg och snacks finns, samt en shop med exklusiva spaprodukter.

Priser

OBS! from 1 maj 2019 är SPA kontantfritt.

Spaentré för hotellgäster: ingår i de flesta av våra paket
Spaentré för externa gäster:
Söndag – torsdag 180 kr / fredag 380 kr – Barn 95 kr
Övriga behandlingar, se vår spameny

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling spameny eller på telefon 0247-893 86 eller via spa@dalecarlia.se

Boka alltid din spabehandling i god tid innan ditt besök.