x

Dalecarlia-kurbits

Spa & relax

Spa i Tällberg

Här finns allt du behöver för välmående och avkoppling; oförglömliga behandlingar, avstressande bastu och pooler både inne och ute, gym och gruppträning. Alltid med Siljansvyn som sällskap.

Spa & relax

Vår behandlingslista har uppdaterats med nya behandlingar med fokus på mindfulness och mycket mer. Läs om säsongens behandlingar redan nu och glöm inte att boka din behandling i god tid innan er vistelse hos oss.

Vi är ett familjehotell med fokus på lugn och ro, därför har vi barntider Läs om detta under Öppettider.

Spa från 1995

1995 invigdes vår spaavdelning, som ett av de första i Sverige. Idag är Hotel Dalecarlias spa mycket uppskattat och välbesökt.
2020 gjordes en utbyggnad på 600 kvm samt en omfattande renovering. I den nya delen byggdes det en Yogastudio och gym. En Twinmassagepool utomhus och stor solterass med utsikt över Siljan samt ångbastu och även herrarnas omklädningsrum med egen torrbastu. I den gamla har vi totalrenoverat damernas omklädningsrum och bastu. Ny reception, bar och riktigt kök för att kunna servera enklare maträtter. Två bubbelpooler installerades. I gamla gymmet har vi tre nya behandlingsrum med duschar varav det ena är ett duo-rum så du och en vän kan få behandling tillsammans. Totalt har vi nu nio behandlingsrum, stilla varm källa och twinmassagepool utomhus. Vi har en gemensam ång- & torrbastu, swimmingpool, två bubbelpooler, stor sol och yogaterass, spabar med öl- & vinrättigheter samt servering av enklare mat.
Spaavdelningen med hela 1500 kvm är vackert inhyst med mörka trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten över Siljan. – Låt oss ta hand om dig!

Kontakt och bokning

Kontakta oss gärna vid frågor samt för att boka behandling på telefon 0247-893 86 eller via spa@dalecarlia.se

Boka alltid din Spatid och Spabehandling i god tid innan ditt besök.