x

Dalecarlia-kurbits

Spa & relax

Spa i Tällberg

Här finns allt du behöver för välmående och avkoppling; oförglömliga behandlingar, avstressande bastu och pooler både inne och ute. Alltid med Siljansvyn som sällskap.

Vi renoverar spa…

I höst står vårt nya spa klart. Utbyggt och renoverat med hela 1500 kvm njutning. Under tiden det färdigställs gäller följande;

T.o.m 2 oktober har ni tillgång till den nya delen utav Spa som innehåller gym, ång- & torrbastu, stilla källa och Twinmassagepool utomhus. Swimmingpoolen går att nyttjas måndag-fredag 16.00-20.00 samt lördag-söndag 10.00-20.00. Enklare servering av dryck och snacks i vår sommarbar.
Herrarna byter om i ett tillfälligt omklädningsrum med tillgång till dusch ute i spadelen.

Våra två nya bubbelpooler kommer ni ha tillgång till från den 2 oktober.

Behandlingar utförs på vårt annex Allégården till mitten av oktober

Spa & relax

Vår behandlingslista har uppdaterats med nya behandlingar med fokus på mindfulness och mycket mer. Läs om säsongens behandlingar redan nu och glöm inte att boka din behandling i god tid innan er vistelse hos oss.

Vi är ett familjehotell med fokus på lugn och ro, därför har vi barntider Läs om detta under Öppettider.

Spa från 1995

1995 invigdes vår spaavdelning, som ett av de första i Sverige. Idag är Hotel Dalecarlias spa mycket uppskattat och välbesökt. Här erbjuds bland annat proffsiga behandlingar, gym, pool, bubbelpool, gemensam bastu med utsikt mot Siljan samt en varm källa utomhus.

Spaavdelningen är vackert inhyst med trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten över Siljan. Bar med lättare tilltugg och snacks finns, samt en shop med exklusiva spaprodukter.

Priser

OBS! SPA är kontantfritt.

Se priser här

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling spameny eller på telefon 0247-893 86 eller via spa@dalecarlia.se

Boka alltid din spabehandling i god tid innan ditt besök.